Kvinde holdt ind på p-plads for at tjekke til sine heste, pludselig kørte bilen med hestetrailer væk

10/02/2022 11:33

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Østjyllands Politi anholdt onsdag aften en 24-årig mand, der havde stjålet en bil med hestetrailer og heste – det endte heldigvis uden skader på mennesker eller dyr. 

Klokken 19.30 onsdag holdt bilen med hestetraileren ind på en p-plads på Viby Ringvej i Viby, da bilens fører ville snakke lidt med hestene og berolige dem, inden hun kørte videre. Mens hun stod bag traileren satte en mand sig pludseligt ind i bilen og kørte fra stedet. 

En bilist, der så bilen kørte afsted i høj fart, fulgte efter på afstand, og han var med til at guide patruljerne på rette vej. 

På Louisevej i Brabrand opdagede en patrulje bilen, og de fulgte efter den ned ad Sivsangervej, hvor den holdt ind. Idét betjentene gik ud for at tage kontakt til føreren, kørte han pludseligt frem og ramte ind i deres patruljebil. Den 24-årige biltyv, der virkede beruset, blev anholdt på stedet. 

Hestene i traileren var noget stressede efter den voldsomme oplevelse, men de var umiddelbart ikke kommet til skade. 

Den 24-årige mand er i foreløbigt blevet sigtet for tyveri, spritkørsel, for at køre ind i patruljebilen og for kørsel i frakendelsestiden. Han kan dog formentligt se frem til flere sigtelser, når sagen er skrevet færdig.