Kvinde fundet død: 'Mistænkeligt dødsfald'

14/03/2022 07:31

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

En kvinde blev lørdag morgen fundet død på en adresse i Mårslet. Dødfaldet vurderes som værende mistænkeligt, hvorfor der er iværksat en drabsefterforskning. En person er anholdt.

Østjyllands Politi fik lørdag morgen klokken 07.22 via 112 en anmeldelse om, at en 33-årig kvinde var fundet død på en adresse i Mårslet. Da politiet ankom til stedet, var der nogle omstændigheder, der gjorde, at dødsfaldet blev betragtet som mistænkeligt.

Østjyllands Politi iværksatte derfor straks en efterforskning, og herunder blev der afspærret et større område omkring det hus, hvor kvinden blev fundet, og politiet har hele morgen og formiddagen arbejdet på stedet.

På baggrund af den foreløbige efterforskning, er det politiets foreløbige vurdering, at kvinden kan være blevet dræbt. Politiets undersøgelser på gerningsstedet medførte, at der blev foretaget anholdelse af en 29-årig mand. Den anholdte har relationer til den 33-årige kvinde.

Østjyllands Politi er fortsat til stede i Mårslet og vil være det i nogle timer endnu. Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen. Kvindens pårørende er underrettet.