Kraftigt fyrværkeri: Politi efterlyser vidner

24/11/2021 13:10

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog tirsdag aften flere anmeldelser om affyring af kraftigt fyrværkeri i Aabenraa. Omkring klokken 21.30 og igen en lille time senere ringede flere borgere og anmeldte, at de havde hørt høje brag.

”Anmelderne mente, der var tale om kraftigt fyrværkeri. Det kan vi ikke afvise, men har ikke fundet affyringsstederne, så vi kan ikke sige, hvilken type fyrværkeri, der var tale om, siger leder af beredskabet ved Syd- og Sønderjyllands Politi politiinspektør Tage Jehn.

Ellers var tirsdag aften forholdsvis rolig i midtbyen. Patruljerne noterede en enkelt sag med affyring af kanonslag og ni færdselssager. Syd- og Sønderjyllands Politi har gennem de seneste uger haft en massiv indsats for at stoppe en gruppe yngre menneskers utryghedsskabende adfærd med generende kørsel og affyring af kanonslag. 

”Det er bekymrende, hvis det viser sig, at der er nu også er tale om kraftigere fyrværkeri, som i givet fald kan medføre større skader. Så vi vil på det kraftigste opfordre alle, der måtte vide noget om ulovligt fyrværkeri til at kontakte os, før det går galt, siger politiinspektør Tage Jehn.

Kan du hjælpe politi med tip eller oplever du uro, så ring på 114.