Klippet ørerne af: Kat indlagt efter grov mishandling

17/02/2021 10:22

|

Redaktionen

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Mest læste i dag

Dyrenes Beskyttelse har delt billeder af en kat, der er blevet udsat for forfærdelig mishandling, men som nu er i organisations varetægt.

Den sorte hankat blev først bragt til Dyrenes Beskyttelse i starten af februar måned, da en mand opdagede katten ved en Føtex-butik – Det skriver SE og HØR.

Selvom katten sad og gemte sig, gik den alligevel hen til manden der kaldte på den, og her fik han sig lidt af et chok.

Det stakkels dyr manglede nemlig det meste af begge ører. Manden skyndte sig derfor at få bragt den sorte mis til Roskilde Internat, hvor man med åbne arme tog imod katten, der senere har fået navnet Per.

Det står rimelig klart for personalet på internatet, at der er foregået en meget grov mishandling af katten. Ikke nok med at ørerne nærmest var væk, så var katten også tynd og sulten da den kom til internatet.

”Vi fik den tanke, at Pers ører er blevet klippet af, da sårsnittet ikke noget, vi nogensinde har set ved et uheld,” – Udtaler Rikke Ager Jørgensen, internatleder på Roskilde Internat.

Heldigvis lader det ikke til at Per har taget videre psykisk skade af mishandlingen.

”Per er den sødeste kat. Han tager bare alting i stiv pote, og han er så kærlig og rar,” – Lyder det fra Rikke Ager Jørgensen.

Den ubehagelige sag er nu meldt til politiet, men eftersom Per hverken har chip eller øremærkning, kan det godt blive svært at finde ejer, og potentielle gerningsmænd.