Hvid næse førte til narkofund

03/01/2022 14:15

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Kl. 17.20 kørte en patrulje ved Rørmosen i Roskilde, da betjentene bemærkede en mand ved et busskur, som skilte sig lidt ud. Manden havde hvidt pulver under næsen, så patruljen besluttede at undersøge sagen lidt nærmere.

Betjentene traf den 55-årig mand fra Roskilde ved busskuret. Han blev visiteret efter narko, og her fandt politiet 54 gram amfetamin, en vægt og et firecifret kontantbeløb. Den 55-årige blev derfor anholdt og sigtet for narkobesiddelse med henblik på videreoverdragelse. Narko og penge blev beslaglagt til sagen.

Den 55-årige adresse blev efterfølgende ransaget, men her fandt politiet ikke yderligere. Efter endt afhøring og sagsbehandling blev sagen juridisk vurdereret, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Den 55-årige ønskede beslaglæggelsen af hans penge indbragt for retten, som vil vurdere om politiet havde ret til at tage pengene. Den 55-årige blev løsladt senere på aftenen, men vil senere høre mere i sin sag.