Har du set Carl? Politiet beder om hjælp

08/01/2021 10:31

|

Lukas Jepsen

Foto: Sydøstjyllands Politi

Mest læste i dag

Politiet i Horsens har brugt hele torsdag aften og fredag nat på at lede efter 81-årige Carl Petersen, der torsdag eftermiddag forlod sit bosted.

Det er Sydøstjyllands Politi der nu beder om hjælp til at finde Carl Petersen, hvorfor både navn billede og oplysninger om manden udseende er offentliggjort.

Car Petersen forlod i går, torsdag, eftermiddags plejecentret Ceres i Horsens, og er ikke blevet set siden, hvilket i høj grad bekymrer politiet, ikke mindst fordi de beskriver manden som dement.

” Vi leder i øjeblikket efter 81-årige demente Carl Petersen, som er gået fra plejecenteret Ceres i Horsens, og sidst set i går middag. Han er 172 cm, alm. af bygn., briller med guldstel. Vi leder i den nordlige del af Horsens med helikopter og hunde. Tjek baggårde og udhuse,” – Lød det i første omgang, klokken 01.30 fra Sydøstjyllands Politi på twitter.

Tidligt i morges lavede politiet så en ny opdatering i sagen, men ikke med det ønskede resultat.

” Vi har hele natten været i gang med eftersøgningen af Carl Petersen, som desværre ikke er fundet endnu. Vi beder offentligheden om hjælp til at tjekke baggårde, udhuse og skure eller hvis nogen har været i kontakt med Carl Petersen. Henvendelser i sagen kan ske via 114”

Politiet beder derfor nu alle i området tjekke baggårde udhuse og skure, for at se om Carl Petersen kunne være der. Han beskrives som 172 centimeter høj, almindelig af bygning, bærer briller med guldstel.