Gang i nattelivet sidste aften før nedlukning: Politiet måtte flere gange rykke ud

10/12/2021 10:35

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Der var mange mennesker i byen torsdag aften, da det er sidste aften nattelivet må holde åben før corona-nedlukningen. Politiet måtte flere gange rykke ud for at dæmpe gemytterne, da der var optræk til slagsmål. Det blev til en enkelt blev anholdt, der blev taget med i detentionen til afrusning.

Kl. 22.27 valgte en 20-årig ungersvend fra København at lade vandet midt i cykelparkeringen på Roskilde station. Han blev sigtet for ordensbekendtgørelsen ved at urinere på gaden og allerede nu ligger der en en bøde på 1000 kr. i hans E-boks.

Kl. 23.06 var der optræk til ballade på Hestetorvet i Roskilde, hvor nogle unge mænd havde kastet med flasker og sparket til skilte, efter de var blevet nægtet adgang til en beværtning. En patrulje kørte til stedet, men traf ikke de unge mænd. Intet var blevet ødelagt på stedet, så patruljen fortsatte ud i nattelivet.

Kl. 23.20 havde dørmændene ved et diskotek på Nygade i Holbæk brug for assistance, da en yngre mand var lavede uorden på stedet. En patrulje kørte frem og anholdt en 20-årig mand fra Kalundborg, som blev taget med i detentionen på politigården i Roskilde til afrusning. Han blev løsladt fredag morgen, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Kl. 00.43 opstod der slåskamp i køen ved et diskotek i Jernbanegade i Roskilde. En hundepatrulje kørte frem og hjalp dørmændene med at dæmpe gemytterne. En mandlig gæst i 20´erne fra Roskilde blev bortvist og sendt hjem i seng, da han ikke var velkommen på stedet grundet sin opførsel.

Kl. 02.46 var nogle unge ved at komme i klammeri i Nygade i Holbæk. Patruljen sendte nogle unge mennesker i hver sin retning og formanede dem om god opførsel.

Kl. 04.18 var der igen optræk til ballade ved diskoteket i Nygade i Holbæk, hvor en gæst havde optrådt aggressivt over for en dørmand. To mænd havde haft en uoverensstemmelse på dansegulvet, og de havde fortsat diskussionen foran beværtningen. Da politiet kom frem havde de to stridshaner dog sluttet fred, så betjentene kunne fortsætte deres patruljering.