Forældrepar sigtet: Kørte narkokørsel med treårig på bagsædet

01/02/2021 11:15

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Et forældrepar blev fredag stoppet af politiet og sigtet i henhold til loven om euforiserende stoffer og for at køre under påvirkning af disse.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi modtog fredag eftermiddag en anmeldelse fra en borger ved Næstved Storcenter. Her havde vidnet oplevet et forældrepar ryge hash i en bil på storcenterets parkeringsplads - Det skriver SE og HØR.

Politiet kørte derfor mod Næstved Storcenter, og opdagede på vejen derhen en bil der passede på beskrivelsen politiet tidligere havde modtaget. Bilen blev derfor kaldt ind til siden, og politiet foretog en ransagning af køretøjet.

Her stod det for betjentene hurtigt klart at parret havde røget hash og var påvirket af det euforiserende stof. Politiet fandt desuden en joint i bilens handskerum, der tilhørte den 29-årige kvinde på passagersædet som blev sigtet i henhold til loven om euforiserende stoffer.

Det samme blev føreren af bilen, en 42-årig mand, med den lille sidegevinst at han også blev sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand.

På bagsædet sad parrets treårige barn, og Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har derfor måtte involvere de sociale myndigheder, og der er blevet oprettet en socialrapport. Dog skal det siges at hverken manden eller kvinden skal se frem til fængselsstraf for deres lovovertrædelse.