Fodboldspiller tiltalt: Sendte flere nøgenbilleder til unge piger

11/03/2021 10:36

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En fodboldspiller, der angiveligt tidligere har været på kontrakt i en 3F Superliga-klub, står ved Retten i Roskilde tiltalt i to sager om blufærdighedskrænkelse mod mindreårige piger.

Det skriver SE og HØR.

Der er i øjeblikket nedlagt navneforbud i sagen, hvorfor mandens identitet endnu ikke er kendt, men mediet synes at vide, at der er tale om en tidligere superligaspiller.

Ifølge anklageskriftet skulle fodboldspilleren have sendt flere billeder af sin afklædte krop over det sociale medie snapchat, til to piger, der er henholdsvis 13 og 14 år gamle. Efterfølgende skulle manden angiveligt have bedt den 14-årige om billeder af hende i undertøj.

Videre i anklageskriftet står der, at manden spurgte den ene af pigerne om hun var moden af sin alder, spurgt indtil hendes undertøj, og om hvorvidt hun have lavet noget seksuelt med drenge.

Ifølge SE og HØR sendte manden tre billeder af sin erigerede penis til den 14-årige pige, samt en video hvori han onanerede og skrev, ”ville du ikke gerne have min pik oppe i dig lige nu da”.

Manden nægter sig skyldig i anklagerne, og da retssagen i dag skulle starte, kunne hans forsvarer oplyse at manden var forhindret i at møde op, og sagen blev derfor indledt uden hans tilstedeværelse.