Flere tyverier: Politi efterlyser kvinde

21/09/2021 11:56

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To kvinder og en mand anmeldte inden for cirka to timer mandag middag, at de var blevet ofre for et tyveri, idet de alle havde fået stjålet deres pung i henholdsvis Køge og på Stevns.

En kvinde med østeuropæisk udseende og iført en sort vest med orange efterårsblade er observeret i forbindelse med alle tre tyverier.

Den første anmeldelse kom kl. 11.19 fra en 79-årig kvinde fra Bjæverskov, der ca. 15 minutter tidligere havde opholdt på Torvet i Køge ved en forretning.

Hun havde sit indkøbsnet hængende over armen, og en østeuropæisk udseende kvinde, der havde stået tæt på, var pludselig væk.

Det samme var den 79-åriges pung, der ubemærket var blevet stjålet op af indkøbsnettet.

Næste anmeldelse kom kl. 11.47 fra en 81-årig kvinde fra Køge, der kl. ca. 10.45 havde været på indkøb i supermarkedet Netto, Torvebyen, Køge.

I supermarkedet havde en østeuropæisk udseende kvinde iført en vest med orange efterårsblade stået tæt på hende, hvorfor den 81-årige mistænkte hende for ubemærket at have stjålet pung op fra en taske.

Tyveriet opdagede den 81-årige først, da hun stod ved kassen og skulle betale.

Den mistænkte kvinde var ifølge anmelderen i følgeskab med en mand, der ikke kan beskrives nærmere.
Sidste anmeldelse om tyveri af en pung indløb kl. 12.45 fra en 83-årig mand fra Køge, som en time tidligere havde været på indkøb i supermarkedet REMA1000, Stevnsvej, Strøby Egede.

Under indkøbet var hans pung stjålet ubemærket fra hans bukselomme, men pungen blev af butikspersonalet senere fundet i en skraldespand udenfor. Kun kreditkort og kontanterne manglede i pungen, som ifølge videoovervågningen i supermarkedet formentlig blev stjålet af en østeuropæisk udseende kvinde iført en vest med iøjnefaldende mønster af efterårsblade.

Politiet forsøger nu i forbindelse med disse tre anmeldelser at få identificeret kvinden, der formentlig kan mistænkes for at have en rolle i alle tre sager.

Ud fra ofrenes beskrivelse og ved gennemsyn af diverse videoovervågning vil politiet gerne have identificeret kvinden.

Signalement af kvinden:
Kvinde,
Østeuropæisk af udseende,
40-45 år,
160-165 cm høj,
Almindelig af bygning,
Sort - mellemlangt hår,
Iført en sort vest med orange efterårsblade på ryggen og på maven, hvid langærmet T-shirt med sorte striber, sorte bukser og hvide sneakers.

Kvinden medbragte i øvrigt to store, sorte tasker.

Personer, der måtte have bemærket kvinden – muligt sammen med en mand – i enten Køge eller i Strøby Egede, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.