Fireårig pige omkommer i tragisk ulykke

08/03/2021 08:44

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En fireårig pige mistede søndag eftermiddag livet i en bizar og dybt tragisk ulykke, der fandt sted på en landejendom mellem Slimminge og Fløjtrup på Midtsjælland.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den bare fireårige pige omkom, efter at en flere ton tung vejtrumle, brugt til at tromle jord i familiens have, kørt hende over.

Det fortæller kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregård, fra Midt- og Vestsjællands Politi. ”Hun er blevet kørt over af en cirka to ton tung vejtromle, der blev brugt til at tromle jord i familiens have i forbindelse med et anlægsarbejde”

Til stede i haven da tragedien indtraf, var både pigens bror og far, mens vejtrumlen blev ført af en 37-årig mand, der er bekendt af familien.

Efter det forfærdelige uheld forsøgte de tilstedeværende at yde førstehjælp, med hjælp fra alarmcentralen der forsøgte at vejlede, indtil ambulancefolk ankom.

”Senere dukker første ambulance med reddere op. En akutlæge og lægehelikopter kommer til stedet, men det må desværre konstateres, at der ikke var noget at gøre. Alle parter har været dybt dybt berørt af denne her ulykke,” - fortæller Martin Bjerregaard og tilføjer:

”Pigen er blevet kørt over og har fået livstruende kvæstelser i så alvorlig grad, at hendes liv ikke stod til at redde,”

Ydermere oplyser vagtchefen er der udelukkende er tale om en tragisk ulykke, og at føreren af trumlen ikke var påvirket af eksempelvis alkohol, op til ulykken.