Drama foran Dagli'Brugsen: Far overfaldet for øjnene af sit lille barn

14/03/2023 13:21

|

Thea Andersen

Foto: Google Maps (Billedet er fra en anden butik end den i Skive)

Mest læste i dag

En familiefar er blevet slået i ansigtet foran sit lille barn.

Fredag eftermiddag udspillede der sig et voldsomt drama på parkeringspladsen foran Dagli'Brugsen i Højslev ved Skive. Det oplyser Skive Folkeblad ifølge Presse-fotos.dk.

En far var sammen med sin familie taget i den lokale Dagli'Brugsen. Mens han var gået ind i butikken for at handle, sad hans hustru og barn i bilen og ventede. Men det faldt ikke i god jord hos alle.

En chauffør i en lastbil, der holdt bag familiens bil, begyndte nemlig at dytte, og det fik kvinden til at ringe efter sin mand, der straks kom ud på parkeringspladsen.

Her startede en større diskussion mellem manden og lastbilchaufføren, da chaufføren ikke mente, at parkeringen af bilen var i orden. Det fik en passager i lastbilen til at blande sig, og det udviklede sig hurtigt til et overfald. For øjnene af det lille barn, skriver B.T.

- På foranledning af lastbilchaufføren tildelte passageren den 28-årige mand fra Højslev et knytnæveslag i ansigtet, og så kørte de to derfra i lastbilen igen. Vi ser med stor alvor på sagen, og vi arbejder selvfølgelig videre med den, siger Niels Bach til Skive Folkeblad.