Drama foran Bilka: 51-årig mand truede kunder med økse

26/01/2021 14:36

|

Redaktionen

Foto: Shuttertsock.com

Mest læste i dag

Det kunne være gået helt galt i Bilka Slagelse, da en mand troede andre med en økse foran forretningen.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi måtte mandag i aktion, da en mand truede med en økse foran Bilka i Slagelse.

Det dramatiske optrin begyndte da politiet mandag omkring klokken 19.30 blev kaldt til parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse, hvor en mand angiveligt havde truet to unge mænd med en økse.

En patrulje blev naturligvis sendt af sted, og på baggrund af vidneforklaringer og videoovervågning, lykkedes det politiet at finde frem til mandens identitet. Og det blev klart, at der var tale om en 51-årig mand fra området.

Nu var det bare at finde manden. Dette lykkedes også, da politiet i løbet af aftenen havde held med at opspore den 51-årige på en adresse lidt uden for Slagelse, og kunne her foretage anholdelsen.

Her blev manden sigtet for trusler, og taget med til politistationen i Slagelse. Den anholdte har angiveligt ikke givet nogen forklaring på sin yderst mærkværdige adfærd, eller hvad de to unge mænd havde gjort for at skulle trues.

Det overvejes i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Hvorvidt manden var påvirket af enten stoffer eller alkohol melder politiet på nuværende tidspunkt intet om, men interessant bliver det uden tvivl at følge med i udviklingen af sagen.