Drab af 22-årig: Nu er der nyt i sagen

15/09/2021 10:23

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Midt- og Vestjyllands Politi har i går anholdt to unge mænd i Herning. Mændene, der er henholdsvis 21 og 22 år, er sigtet for drabet på en 22-årig mand.

Politiet var i går til stede på flere adresser i Herning. Her blev to personer anholdt og sigtet for et drab, der blev begået i begyndelsen af august.

Stort efterforskningsarbejde før anholdelse

En 22-årig mand blev om natten den 5. august 2021 stukket i brystet og døde kort tid efter af sine skader. Ifølge politiet tyder efterforskningen fortsat på, at der er tale om et internt opgør i en gruppe med relation til narkomiljøet i Herning.

”Vi har arbejdet intensivt med den her sag, og det er dét store efterforskningsarbejde, der gør, at vi i går kunne skride til anholdelse af de to personer. Vi kender fortsat ikke det konkrete motiv for knivstikkeriet, men det vil vi i den kommende efterforskning søge at afklare”, siger politikommissær Tue Nissen, der er leder af sektionen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning. 

Grundlovsforhør onsdag

De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i dag kl. 10.00 i grundlovsforhør ved retten i Herning med krav om varetægtsfængsling. Af hensyn til den videre efterforskning vil anklagemyndigheden begære retsmødet holdt for lukkede døre, og politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.