Dansk tv-vært tiltalt: Sendte flere gange tæskehold efter ekskæresten

05/01/2021 12:25

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En endnu unavngiven dansk tv-vært er blevet sigtet for flere gange i gennem det sidste år at have sendt et tæskehold af unge drenge efter ekskæresten og hans nye samlever.

Det beretter SE og HØR.

Den stadig ukendte tv-kendis skulle ifølge Fyns politi, i flere omgange have sendt et tæskehold bestående af unge mænd i alderen 16 til 20 år efter ekskæresten. I anklageskriftet står der at tv-værten skulle have udstyret de unge mænd med reb, en strømpistol og et jernrør.

Hele sagen skulle være startet i februar sidste år, da ekskæresten den 15. tilsyneladende på tv-værtens ordrer, blev opsøgt og overfaldet i sit hjem i Svendborg. Grunden til det mafia-lignende overfald skulle ifølge SE og HØR være sket efter at tv-værten angiveligt frygtede at ekskæresten havde nøgenbilleder af hende, der kunne bruges til afpresning.

Den februar aften listede fire unge mænd sig ind i ekskærestens bopæl, vækkede ham i sengen, og truede derefter med at slå ham ihjel, begik hærværk i hjemmet, og ødelagde ekskærestens mobil, bærbare PC og bilnøgler ved at smide dem i et badekar.

Den 28. august var den så gal igen, da tre unge mænd endnu en gang iført elefanthuer trængte ind på ekskærestens bopæl. Ifølge politiet havde tv-værten udstyret dem med reb, en strømpistol og et jernrør.

Heldigvis blev ingen af de tre våben brugt, da overfaldsmændene ’nøjedes’ med at slå ekskæresten og hans nye samlever i hovedet med knytnæveslag.

Tv-værten har nu siddet varetægtsfængslet siden den 10. september, og kommer til at gøre det nogen tid endnu, da retssagen først begynder den 11. marts. Hun nægter sig skyldig i anklagerne, det samme gør sig gældende for de fem unge mænd.