Corona-tricktyv stikker 87-årig mand med kanyle og stjæler bilnøgle

11/01/2021 14:35

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det er ikke første gang at svindlere har brugt corona som dække for deres kriminelle handlinger, men nu er en ny form for svindel angiveligt på vej.

Det er ikke engang en uge siden at man kunne læse om en meget lignende sag fra England, da en ældre kvinde fik besøg af hvad hun troede var en sundhedsmedarbejder der skulle vaccinere hende. I stedet stak han hende i armen med et endnu ukendt objekt, og krævede derefter et beløb på godt 1.300 kroner for sin tvivlsomme indsats.

Måske en dansk kvinde har ladet sig inspirere har den britiske mand, hun har hvert fald lavet et nummer der er nærmest identisk med sagen fra England.

Offeret for svindlen var en 87-årig mand fra Rolighedsparken i Espergærde, der åbnede sin dør da en kvinde bankede på og fortalte hun var kommet for at vaccinere ham – Men det var hun altså ikke.

Hun stak en kanyle i mandens arm, og forlod derefter stedet, alt sammen tilsyneladende helt i orden, indtil manden opdagede at kvinden havde taget et sæt bilnøgler med sig.

Sagen er nu meldt til Nordsjællands Politi, der ifølge TV 2 Lorry beder offentligheden om hjælp, da eneste spor i sagen i øjeblikket er den ældre herres beskrivelse af kvinden:

Hun vurderes til at være 40 til 45 år, 165 til 167 centimer høj, og ligeledes oplyste manden at kvinden talte dansk og var hvid i huden.

Har man oplysninger i sagen kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.