Bombetrussel mod børneinstitution: Alle evakueret

04/01/2021 13:13

|

Lukas Jepsen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Østjyllands Politi har modtaget en bombetrussel henvendt mod en institution i Aarhus N, og har derfor evakueret alle børn og ansatte på stedet.

Det blev en alt anden end en normal tilbagevenden fra juleferien for børn og ansatte på en institution på Bodøvej i Aarhus N. Institutionen der endnu ikke er nævnt specifikt ved navn, er nemlig centrum for en bombetrussel.

Det bekræfter Østjyllands Politi over for B.T.

Mediet skriver at alle ansatte og børn i institutionen, der er både vuggestue og børnehave, er evakueret og i sikkerhed i et hus, et stykke fra stedet.  Derudover har politiet nu har afspærret området og er i gang med en grundig undersøgelse af stedet, med hjælp fra blandt andet bombehunde.

Eftersom sagen stadig er under udvikling, har politiet ikke mange informationer at dele med offentligheden, hverken hvordan bombetruslen er blevet modtaget, eller præcist hvad den indebærer, men man kan dog fra politiets side bekræfte at man leder efter mulige gerningsmænd.

Den eneste udmelding fra Østjyllands Politi har indtil videre været via deres Twitterprofil.

” Vi er pt til stede ved en institution på Bodøvej i Aarhus N, der har modtaget bombetrusler. Alle børnehave- og vuggestuebørn og personale evakueret og i sikkerhed. Vi har afspærret området og undersøger stedet nærmere med bombehunde mm,” – Lyder det i opslaget.