Betjente tog på besøg: Mand vil flygte udover altan

06/01/2022 11:09

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Østjyllands Politis specialpatrulje tog onsdag formiddag på besøg ved en adresse i Aarhus V, hvor de havde mistanke om, at der kunne være narkotika. 

Da betjentene bankede på døren ind til lejligheden og gav sig til kende, kunne de høre en person begynde at løbe væk fra døren.

Betjentene brød derfor døren ind og nåede lige at fange en 22-årig mand, der forsøgte at flygte ud over altanen. Det viste sig, at den 22-årige var eftersøgt til afsoning af en længere fængselsstraf, og at politiet derfor i længere tid havde søgt efter ham. 

Han blev anholdt og efterfølgende kørt til arresten. Forinden nåede han dog at få flere sigtelser.  

I lejligheden lå en del poser med hash, skunk og kokain, nogle digitalvægte og nogle tusinde kroner i kontanter. Stofferne blev beslaglagt, og den 22-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Desuden blev han sigtet for overtrædelse af knivloven, da betjentene fandt en machete i lejligheden. 

Ude foran bygningen traf patruljen en 26-årig mand, som havde noget hash på sig og en nøgle til lejligheden, og han blev også anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Den 22-årige mand blev offentligt efterlyst den 12. november med navn og billede, da han var udeblevet fra afsoning. Da han nu er i politiets varetægt er efterlysningen ikke længere aktuel, og medier og andre, der har bragt mandens navn og billede, bedes fjerne det igen.