50-årig sigtet: Familiefar filmede sine døtres veninder nøgne

27/01/2021 16:20

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 50-årig mand er sigtet for 14 forhold af seksuelle overgreb og blufærdighedskrænkelser mod seks af hans to døtres veninder.

Den 50-årige familiefar fra København, skulle angiveligt have placeret et skjulet kamera på et badeværelse, som så optog når pigerne, der var i alderen ni til 11 år, var enten på toilet eller i bad.

Sådan lyder tiltalen mod manden, der nægter sig skyldig. Retssagen er sat til at begynde den 8. februar ved Københavns Byret.

De seks piger der er blevet udsat for overgreb og blufærdighedskrænkelser skal alle videoafhøres, og yderligere skal 17 piger videoafhøres om deres oplevelser, når de var på besøg i hjemmet – Det skriver Ekstra Bladet.

Mediet beretter at manden blev anholdt den 7. april sidste år, og at politiet under ransagningen i forbindelse med sagen, fandt børneporno. Herunder flere billeder af forskellige piger, taget med det skjulte kamera på badeværelset. Kameraet kunne angiveligt sende billeder direkte til mandens telefon.

Tiltalen om det skjulte kamera er dog ikke det eneste manden står over for. Ifølge tiltalen sneg han sig mindst 10 gange ind på værelset, da den ene af de to døtre og en veninde sov sammen. Her skulle manden have udsat veninde for seksuelle overgreb, mens hun lod som om hun sov.

En anden pige har oplevet at blive udsat for voldtægt af anden seksuelt forhold, og at mande holdt hende fast mod et køkkenbord, da hun forsøgte at undslippe. Overgrebet blev kun stoppet da en af døtrene opdagede det.

Anklageren går efter en straf på mindst fire års fængsel.