30-årig vægte bekymring i gadebilledet

10/03/2022 16:50

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Onsdag eftermiddag fik politiet et par anmeldelser, der kunne knyttes til en 30-årig mand fra Kalundborg.


Første henvendelse klokken 16.49 gik på en bekymring for hans ve og vel, fordi han havde fremstået som en person, der kunne have brug for hjælp.

Anmelderen havde tilbudt ham hjælp, men manden havde afslået det.


Klokken 16.53 fik politiet endnu en henvendelse om manden og hans adfærd, idet han var blevet set slå så hårdt til en rude i en opgangsdør i Kordilgade, at ruden var gået ud af sin ramme og dermed gået i stykker.


Politiet fik senere kontakt til den 30-årige, som blev sigtet for hærværk i forhold til den ødelagte rude i døren.

Klokken 19.10 fik politiet igen en anmeldelse om utryghedsskabende adfærd i en butik i Kordilgade, hvor den 30-årige havde optrådt udadreagerende og lettere truende over for den butiksansatte.

Det var til sidst lykkedes at få den 30-årige ud af butikken, uden at nogen havde lidt overlast.


Ude på gaden havde den 30-årige fortsat sine lettere truende tilråb mod den butiksansatte, hvorfor politiet senere igen fik kontakt til den mistænkte.


Den 30-årige blev nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen med baggrund i adfærden over for butiksindehaveren og samtidig formanet om at holde sig væk fra området.

Politiet har gennem nogen tid været bekendt med den 30-åriges personlige forhold og er i dialog med Kalundborg Kommune om, hvad der kan gøres i anledning af hans adfærd, der på det seneste har givet anledning til anmeldelser om utryghedsskabende adfærd i det offentlige rum.