30-årig mand tilbageholdt af politiet to gange på en dag

29/12/2020 15:30

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det er aldrig godt at blive tilbageholdt af politiet, men at blive det to gange på en dag, må siges at være ekstra skidt. Ikke desto mindre var det hvad en 30-årig mand mandag oplevede, da han havde svært ved at styre temperamentet.

Mandens eskapader fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport, hvori der står at manden i første omgang blev taget med til en snak på stationen efter en episode i trafikken, mandag eftermiddag.

Den 30-årige mand var involveret i et trafikuheld, da han efter sigende påkørte en 65-årig bilist, for derefter at stikke af fra stedet. Den 65-årige opdagede dog senere samme dag manden ved et supermarked, og politiet blev efterfølgende tilkaldt.

Det førte til at manden måtte en tur på stationen, til hvad man må formode var en kammeratlig samtale, men politiet rejste dog ingen sigtelser… Før senere på dagen.

For efter manden fik lov at gå uden tiltale, gik der ikke længe før politiet igen måtte have fat i manden, og denne gang slap han ikke så let.

” Kort efter den 30-årige havde forladt stationen, kom han dog i kontakt med politiet i gen, da han kl. 23.18 sparkede til et sidespejl på en plejebil ved et plejehjem på Bøsbrovej i Randers,” – Skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Manden blev efterfølgende anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige fred.