22-årig mand sigtet for voldsomt overgreb på ekskæreste julenat

30/12/2020 14:41

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Manden fremstilles onsdag i grundlovsforhør om episoden der har resulteret i flere sigtelser mod ham.

Grundlovsforhøret foregår onsdag eftermiddag ved Retten i Randers, hvor den 22-årige mand skal forholde sig til de sigtelser der er rejst imod ham som resultat af episoden julenat.

Han er sigtet for vold, vidnetrusler og seksuelt overgreb mod en 19-årig kvinde han, ifølge politiet, tidligere har haft et forhold til – Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Episoden skete i mandens lejlighed julenat, men af hensyn til efterforskningen af sagen, og ikke mindst offeret, den 19-årige kvinde, har politiet ikke ville dele særligt mange oplysninger om præcist hvad der er foregået i mandens lejlighed.

TV 2 Østjylland har dog et forsigtigt bud på hvorfor manden nu er varetægtsfængslet og skal i grundlovsforhør.

Ifølge mediet skulle manden have slået den ekskæresten, for derefter at tage fat om hendes hals, og truet hende for at forhindre at hun ville gå til politiet. Deraf sigtelsen om vidnetrusler.

Det mere specifikke forløb er som sagt ikke offentligt kendt endnu, men sigtelsen med seksuelt overgreb skulle ikke være sket som resultat af en direkte voldtægt, men voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Grundlovsforhøret startede klokken 13.00 ved Retten i Randers, og flere informationer i sagen vil sandsynligvis blive offentliggjort jo længere retsprocessen skrider frem.