18-årig dræbt: Politi efterlyser bestemt vidne

10/11/2021 12:44

|

Christina Hansen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en ung mand, der kan være et vigtigt vidne i forbindelse med drabssag fra Viby.

I forbindelse med efterforskningen af drabet på en 18-årig mand i Viby søndag den 31. oktober har politiets efterforskere gennemset en del videoovervågning fra det område, hvor drabet fandt sted.

På én af videoerne ses en person passere gerningsstedet ud for Ormslevvej nr. 72 lige omkring gerningstidspunktet. Den person vil Østjyllands Politi meget gerne i kontakt med.

På videoen kan det ses, at vedkommende går forbi hovedindgangen til Aarhus Handelsgymnasium kl. ca. 21.08 – altså få minutter før politiet får den første anmeldelse om, at en person er blevet stukket med kniv.

Personen på videoen beskrives som:

Ung mand - 15-20 år

Slank af bygning

Lys i huden med mørkt kort hår

Bærer briller

Iført en blålig dynejakke og bukser

Medbringende stor rygsæk

Østjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med den unge mand, der kan have set eller hørt noget, som kan have betydning for efterforskningen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Fem digtet - Fire fængslet

I dagene efter drabet fik Østjyllands Politi anholdt og varetægtsfængslet fire mænd, der alle er sigtet for i forening, efter forudgående aftale og efter fælles forståelse at have røvet og efterfølgende dræbt den 18-årige mand.

Derudover er en femte mand blevet sigtet for at have bortskaffet bevismateriale i forbindelse med sagen. Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og det kan ikke udelukkes, at der kan komme flere anholdelser.