TV 2-stjerne er hårdt ramt: Har aldrig været så syg før

26/11/2023 06:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-stjerne er hårdt ramt af sygdom, hvilket blandt andet omfatter, at hendes krop 'nærmest ryster i kramper'.

Mest læste i dag

Det er en udfordrende situation at blive alvorligt ramt af sygdom, og det bliver ikke lettere, hvis man befinder sig uden for Danmark. I udlandet kan det være en udfordring at få adgang til lægehjælp og medicin, især hvis man ikke forstår det lokale sprog.

Julie Kriegler, kendt fra 'Bachelorette', oplever netop denne udfordring i Japan, hvor hun er blevet hårdt ramt af sygdom. Hendes oplevelse deles på Instagram ifølge SE og HØR.

"Jeg har aldrig været så syg før. Jeg føler mig kogende varm, hele min krop ryster i kramper, vejrtrækningsproblemer, hoste, opkastning, og jeg kan næsten ikke bevæge mig eller stå på mine ben," skriver hun.

Julie Kriegler befandt sig oprindeligt i Kyoto, Japan, på ferie med sin kæreste. Desværre er ferien langt fra som håbet, da hun nu er tvunget til at tilbringe tid på et hotelværelse på grund af høj feber. Natlige episoder af hoste og skiftende kulderystelser og svedanfald har også præget hendes situation.

Hun deler også, at hun ikke har haft mulighed for at blive undersøgt på et hospital, da hun blev nægtet adgang. Julie forsøger nu at finde ud af, hvad der er galt, ved at kontakte forsikring og danske læger.

"De sidste fire-fem timer har været brugt på telefonopkald til forsikringen og danske læger, da der er mistanke om malaria eller denguefeber. Desværre er det japanske hospital, efter corona, ikke behjælpeligt med folk, der lider af feber," skriver hun.