TV 2-par jubler: Vi skal giftes

27/03/2023 08:59

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Parret, der er kendt fra 'Nybyggerne', kan nu glæde sig over, at de skal giftes.

I den femte sæson af 'Nybyggerne', der bliver sendt på TV 2, endte kæresteparret Ida Holm og Mads Taiki Pedersen med at vinde den værdifulde præmie.

Siden da har parret delt ud af deres liv sammen på de sociale medier. Blandt andet har de afsløret, at de har solgt det rækkehus, de vandt, købt og renoveret et nyt hus, ligesom at de også har fået sønnen Kai.

Nu lyder det, at parret har fået endnu en ting at juble over, da Ida Holm har sagt ja til et af livets helt store spørgsmål. Mads Taiki har nemlig givet hende et japansk hankostempel med tegnene for ‘Holm Taiki’, og har spurgt, om hun vil gifte sig med ham.

Heldigvis var det ikke kun ham, der mente, at det var en god idé, at de skulle giftes. Ida Holm sagde nemlig ja, og parret er derfor nu forlovede.

Det har Ida Holm afsløret i et opslag på Instagram, hvor hun samtidig afsløre, at han friede på en helt særlig mærkedag.

- 10 år som sjælevenner og kærester i dag. Den mærkedag benyttede Mads til at give mig et japansk hankostempel med tegnene for ‘Holm Taiki’ - mit efternavn og hans efternavn, skriver hun på det sociale medie og tilføjer:

- Og det blev sidste dag som kærester, for nu er vi forlovede, du!

Sammen med teksten har hun delt et selfie af det nyforlovede par samt et billede af templet, der ser ud til at være taget på en café.