Tusindvis af fans chokeres af en detalje på Robert Downey Jr.'s billede: "Noget er anderledes"

25/07/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com/Instagram
Fans overraskes af usædvanlig detalje på det nyeste billede af Robert Downey Jr. og skuespillerholdet fra "Oppenheimer" på Instagram, og tusindvis reagerer med udtalelser som "Helt utroligt" og "Der er noget, der ikke stemmer".

Mest læste i dag

Med næsten 56 millioner følgere på Instagram delte Robert Downey Jr. et billede af sig selv sammen med skuespillerholdet fra den kommende film "Oppenheimer".

Billedet blev taget på en tagterrasse i New York, hvor skuespillerne sad omkring et bord med en pizzakasse. På billedet ses Emily Blunt, Cillian Murphy, Matt Damon og Blunts mand, John Krasinski.

Chokerende detalje
En overraskende detalje på billedet var Cillian Murphy, der normalt er kendt for at spille dystre roller i film som "Inception", "The Dark Knight", "The Dark Knight Rises", "Dunkirk" og "28 Days Later". På billedet ses han dog med et utroligt bredt smil, hvilket chokerede mange fans, da det er usædvanligt at se ham udtrykke sådan en følelse.

Reaktioner fra fans
Fans reagerede med overraskelse og chok over at se Murphy smile så bredt. Nogle af kommentarerne inkluderede: "Hvad fanden, smiler Cillian Murphy?!?!", "Helt utroligt", "Dette er første gang, jeg ser Cillian grine - eller endda se glad ud. Der er noget, der ikke stemmer", "Jeg vidste ikke engang, at Cillian kunne grine eller være glad", "Smiler Cillian Murphy? Hvad sker der?" og "Wow. Cillian Murphy er... glad".

Robert Downey Jr. og resten af holdet har endnu ikke påbegyndt optagelserne til "Oppenheimer", der er instrueret af Christopher Nolan. Filmen forventes at få premiere den 23. juli 2024.