Tom Cruise i corona-raseri: Gør i det igen, er I fucking ude!

16/12/2020 11:17

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

” Jeg har sagt det til jer, og nu vil jeg have det, og hvis I ikke gør det, så er I ude. Vi lukker ikke denne fucking film ned! Er det forstået? Hvis jeg ser det ske igen, så er I fucking ude,

Sådan lød ordene fra den verdenskendte action-skuespiller i en hemmelig optagelse der nu er blevet offentliggjort af det britiske medie The Sun.

Tom Cruise er i øjeblikket i gang med optagelserne til ’Mission Impossible 7’ og under færdiggørelsen af filmen, har en del af filmholdets opførsel tilsyneladende været så beklagelig, at Cruise mente han måtte give en ordentlig røffel.

Ifølge flere anonyme kilder på filmproduktionen mistede Tom Cruise tålmodigheden da to filmansatte brød coronareglerne om at holde afstand på produktionen.

De ansatte stod angiveligt for tæt på hinanden ved en computer, og Tom Cruise ønske om at færdiggøre filmen uden smittetilfælde, gjorde at skuespilleren i stærke vendinger påtalte situationen.

Vi er den højeste standard

” Vi er den højeste standard. De er tilbage i Hollywood for at lave film nu på grund af os. Fordi de tror på os og på det, vi laver. Jeg taler i telefon hver eneste fucking aften med filmselskabet, forsikringsselskaber, producere, og de ser mod os og bruger os til at lave deres film. Vi skaber tusindvis af job, I motherfuckers. Jeg vil aldrig nogensinde se det der igen. Aldrig!”

Det er meget tydeligt på optagelserne at Tom Cruise føler et stort ansvar, og meget gerne vil have gjort filmen færdig.

” Det er det, jeg tænker på, når jeg går i seng hver eneste aften – vores branches fremtid. Så jeg beklager, men jeg tager ikke imod undskyldninger. Jeg har sagt det til jer, og nu vil jeg have det, og hvis I ikke gør det, så er I ude. Vi lukker ikke denne fucking film ned! Er det forstået? Hvis jeg ser det ske igen, så er I fucking ude,”