'Tilbage til fremtiden-stjernen' Michael J. Fox med trist nyt

10/05/2023 17:26

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Den populære sygdomsramte skuespiller kommer med trist nyt.

Mest læste i dag

I et ærligt og rørende interview deler Michael J. Fox, den elskede stjerne fra "Tilbage til Fremtiden", sin livshistorie og den langvarige kamp mod Parkinsons sygdom.

Fox taler åbent om de udfordringer, han har mødt, og om hvordan sygdommen har formet hans liv.

Den 61-årige skuespiller fortalte i et tv-interview med CBS, at det bliver sværere for ham at håndtere sygdommen hver dag. Fox har kæmpet med Parkinsons i over 30 år, siden han fik diagnosen som 29-årig.

Fox deler med sine fans, at han ikke forventer at leve indtil 80 år, og at det vil være sygdommen, der bestemmer hans skæbne.

Han erkender, at hans tilstand er forværret, hvilket var tydeligt under interviewet, hvor han havde svært ved at kontrollere sine bevægelser.

Udover Parkinsons har Fox også gennemgået en operation for at fjerne en rygsøjletumor, hvilket har påvirket hans evne til at gå.

Han har oplevet flere fald og har brækket sine arme, albuer, hånd og forskellige knogler i ansigtet. Han forklarer, at sådanne fald er en farlig konsekvens af Parkinsons og en almindelig dødsårsag for patienter med sygdommen.

Her i maj udkommer dokumentaren "Still" på Apple TV, der skildrer Fox's liv, hans succes i 80'erne og den pludselige diagnose af Parkinsons sygdom.

Dokumentaren giver et indblik i skuespillerens mod og udholdenhed i kampen mod denne invaliderende sygdom.

Du kan se en trailer herunder: