Tidligere Wimbledon-vinder: Næsten uigenkendelig tre år efter hun stoppede karrieren

28/07/2023 13:00

|

Sebastian Ilsøth

De fleste husker den tidligere Wimbledon-vinder for sit blonde hår, men sådan ser hun ikke ud længere, og fans kan næsten ikke tro, at det er hende.

Mest læste i dag

Den tidligere Wimbledon-mester og tennisgudinde Maria Sharapova har gennemgået betydelige forandringer, siden hun besluttede at lægge sin ketsjer på hylden.

Stjernen, der oprindeligt kommer fra Rusland og engang blev udråbt som verdens mest attraktive atlet, befinder sig stadig i fremragende form, på trods af at hendes tenniskarriere har været forbi i flere år.

Selvom hun er en af de mest kendte ansigter inden for sporten, fanger Sharapovas nye look stadig fansenes opmærksomhed, hver gang hun deler et nyt smukt billede på Instagram. Den 36-årige har skiftet sit ikoniske blonde udseende ud med en meget mørkere, mere dristig brunette, og bærer det stadig med samme elegance.

Foto: Instagram

Fans har kommenteret, at hun er "ustoppelig", efter hun delte et fantastisk billede af sig selv, hvor hun ankom til Cannes Lions International Festival of Creativity iført en smuk blommefarvet gulvlængde kjole sidste måned.

"Jeg kan stadig ikke tro, at det er Sharapova, men det brune look klæder hende så godt," sværmende en følger.

Sharapova brød igennem i 2004, hvor hun chokerede verden ved at vinde Wimbledon i en alder af kun 17 år. Hun besejrede Serena Williams i finalen i det, der blev betragtet som en af de mest utrolige overraskelser i sportshistorien på det tidspunkt.

I løbet af sin karriere gik hun videre til at vinde yderligere fire Grand Slam-titler og var i alt 21 uger rangeret som verdens nummer 1 i tennis. Mellem 2006 og 2016 var hun den højest betalte kvindelige tennisspiller på planeten, takket være en række sponsorater uden for banen, som hun havde sikret sig.

Ifølge Forbes tjente hun over $350 millioner (2.3 milliarder DKK) i løbet af sin 19-årige karriere, hvoraf omkring $300 millioner (1.9 milliarder DKK) blev tjent uden for banen. Hun besluttede at trække sig tilbage i 2020 efter at have tabt i første runde af Australian Open, i en alder af kun 33 år.