Thomas Blachman roser Mette Frederiksen

18/12/2020 16:39

|

Lukas Jepsen

Foto: X Factor, Ken Hermann/TV2

Mest læste i dag

Hele Danmarks X Factor-Godfather Thomas Blackman mener at coronarestriktionerne har haft en positiv indflydelse på tv-programmet, og støtter generelt statsministeren og regeringens tiltag.

Han er en dybt respekteret jazzmusiker, men de fleste kender ham garanteret som den kontante dommer, med kontroversielle, skarpe og yderst humoristiske kommentarer i det ekstremt populære program X Factor.

At Thomas Blackman har en holdning til politik, landets og verdens forfatning, kan ikke komme som nogen overraskelse, og nu har den 57-årige musiker delt sine tanker om håndteringen af corona i det danske land.

I et interview med Ekstra Bladet har Blackman givet udtryk for sin forståelse og støtte for de restriktioner, og svære valg regeringen og statsministeren har måtte tage.

” Jeg har ikke nogen konspirationsteori, og jeg synes ikke, det er grundlovsstridigt at tage de her tiltag, som i virkeligheden er sympatiske, fordi de handler om at beskytte de svageste. Det gør vi økonomisk i vores samfund, og det gør vi nu også, da der endnu ikke er en vaccine klar til at blive distribueret,”

Udtaler Blackman til Ekstra Bladet og fortsætter – ” Jeg synes ikke, vi kan gøre andet. Jeg tror, at selv Carl Gustaf i Sverige ønsker at være dansk for tiden,”

Mange arbejdspladser og dermed mennesker er blevet ramt af nedlukningerne og restriktionerne, men Blackman mener at de ændrede omstændigheder har gavnet programmet og processen.

” Der har ikke været al den fucking højskolelarm. Det kan jo også noget, men for os andre, der arbejder, har det været super. Det giver fuldstændig koncentration,” – Siger Blackman om X Factor, der har sæsonpremiere den 1. januar.