Silas Holst advarer: Du skal ikke købe det

15/11/2023 19:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
"Det er jo tosset."

Mest læste i dag

Danse- og musicalstjernen Silas Holst stødte for nylig på en uventet overraskelse på Facebook. Han opdagede et opslag, hvor han angiveligt reklamerede for slankepiller og påståede at have tabt 15 kilo for at imponere sin mand, Nicolai Schwartz.

Dette var dog fuldstændig ukendt for Silas Holst.

Ekstra Bladet rapporterer om episoden, og Silas Holst reagerede straks ved at dele en erklæring på Instagram, hvor han benægtede enhver tilknytning til reklamen:

“Vil bare lige pointere - det er absolut uden min viden eller accept, at dette 'firma' bruger mig som frontfigur for deres slankepille (eller hvad end det er, de sælger). Top fake reklame!! Meget vil jeg gøre for @nicolai_schwartz_holst, men har ikke tabt 15 kilo for ham.”

Silas Holst er forbløffet over, hvordan denne falske reklame blev skabt og forklarede over for Ekstra Bladet, at han tilfældigt stødte på den på Facebook:

“Jeg tænkte, 'det kan jeg ikke huske, jeg har lavet'. Det er jo tosset. Det er vildt, at de har været inde og finde nogle af mine bryllupsbilleder. De har jo lagt arbejde i det og fundet på en historie om, at jeg har tabt mig for min mands skyld”, udtaler ‘Vild med dans’-stjernen.

Selvom han ikke kender bagmændene bag reklamen, er Silas Holst overbevist om, at det er spild af tid at forsøge at narre folk til at købe slankepiller ved at bruge hans navn. Han afviser, at han har så stor indflydelse, at han kan sælge produkter for andre og understreger, at han lavede dette opslag i håbet om at forhindre nogen i at blive narret til at købe noget, de ikke har brug for.

Silas Holst forsøgte senere at finde det omtalte opslag igen, men det lykkedes ikke for ham, selvom han ikke havde anmeldt det i første omgang.