Sanne Salomonsen: - Jeg er dybt ulykkelig

12/03/2023 10:14

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons

Mest læste i dag

Den sidste tid har bestemt ikke været nem for 67-årige Sanne Salomonsen. Det satte hun flere ord på lørdag i forbindelse med en mere glædelig begivenhed, nemlig dåben af Dennis Knudsens datter.

Dennis Knudsens datter Aura, der snart er et halvt år gammel, har officielt fået sit navn.

Barnedåben fandt sted lørdag formiddag, hvor fine Aura blev fejret af de nærmeste. Blandt andet hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen, som BILLED-BLADET efterfølgende fik et kort interview med.

- Dåben var vidunderlig livsbekræftende. Det var vigtigt for mig at komme herind i dag på grund af den sorg, jeg har været igennem - bekræftelsen af at livet går videre, fortalte hun til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Jeg har mistet rigtig mange venner indenfor den sidste meget korte tid, Per Christian Frost (Gnags-guitarist, der også har spillet sammen med Sanne Salomonsen på blandt andet sangen “Står bare og drømmer”, red.), Elisabeth (sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen, der stod bag hits som “Brændende læber“ og “Kun et kys herfra“, red.) og Britt (Britt Bendixen, der blev landskendt som mangeårig dommer i 'Vild med dans', red.). De falder som fluer i øjeblikket. Jeg er dybt ulykkelig over det og meget påvirket af det.