Sådan så han ud som barn: I dag er han kåret til verdens mest sexede mand

23/07/2023 15:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat Instagram
Dette års mest sexede mand er kåret, og sådan ser han ud

Mest læste i dag

Den 41-årige amerikanske skuespiller, der portrætterede Captain America i næsten et årti, kan med god grund juble lidt ekstra over sig selv i disse dage.

Han er nemlig blevet udråbt som dette års mest sexede mand af det amerikanske People Magazine og overtager dermed tronen fra en anden superhelt, nemlig Paul Rudd.

Chris Evans, navnet på årets mest sexede mand, kan uden tvivl prale af denne ærefulde titel, men han forventer også, at hans venner vil drille ham en smule.

I et hudløst ærligt interview med People Magazine på det populære sociale medie Instagram løfter han sløret for sine følelser. Han afslører også, at hans mor vil blive utrolig glad og stolt over denne præstation.

"Hun har altid været stolt af alt, hvad jeg gør, men dette er virkelig noget, hun kan prale af," siger han og tilføjer ydmygt: "Det er underligt at blive interviewet om noget sådant. Det føles som en mærkelig form for ydmygt pral."

Her er det billede af dette års mest sexede mand:

Foto: Shutterstock.com

Chris Evans, bedst kendt for sin rolle som Captain America i Marvel-universet, løber med titlen fra kollegaen Paul Rudd, der vandt den sidste år.

Tilbage i 1985 var den første mand, der blev kåret som mest sexede, Mel Gibson. Siden da har en række populære skuespillere også fået æren af at bære denne titel, heriblandt Tom Cruise og Bradley Cooper.