"Ryan Gosling deler detaljer om Margot Robbies usædvanlige regel på filmsettet til 'Barbie'

27/07/2023 15:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Cat Morley/Ritzau Scanpix
Ryan Gosling kommer med en sjov afsløring fra 'Barbie'-settet, hvor Margot Robbie indførte en usædvanlig regel.

Mest læste i dag

42-årige Ryan Gosling har afsløret detaljer om 33-årige Margot Robbies usædvanlige regel på filmsettet, mens de to Hollywood-stjerner filmede Barbie-filmen.

Ryan, der spiller den mandlige hovedrolle Ken i Greta Gerwigs 2023 Barbie-film, erkendte, at hans medspiller, Margot Robbie, der spiller Barbie, indførte en streng pink regel for alle på settet.

"Margot havde denne pink dag en gang om ugen, hvor alle skulle have noget pink på. Og hvis du ikke gjorde det, blev du bødet," fortæller han ifølge DailyStar.

"Hun gik rundt og indsamlede bøderne, og hun donerede dem til velgørenhed." La La Land-skuespilleren tilføjede, at denne regel var en fantastisk mulighed for dem på settet til at styrke båndene og vise deres "respekt og beundring" for, hvad Margot og Gerwig forsøgte at skabe.

Ryan afslørede, at selv de mandlige medlemmer af filmholdet deltog i ritualet og tilføjede, at efter filmoptagelserne var afsluttet, samlede hele castet og crewet deres egne penge for at lave pink crew-shirts med regnbuefringe.

Til Peoples Magazine forklarede han: "Det var næsten som den scene i slutningen af Dead Poets Society, hvor de alle står op på deres skrivebord og siger, 'O kaptajn! Min kaptajn."

Margot Robbie har også udtalt sin beundring for sin medspiller og sagt:

"Ryan er den mest komisk begavede skuespiller, jeg nogensinde har arbejdet med. Han er virkelig det. Han er kendt for sit dramatiske skuespil, og det med rette. Men han er utroligt begavet med komedie, og jeg ødelagde de fleste af hans takes, fordi jeg grinede igennem det hele."