Rasmus Tantholdt med tydelig udmelding efter trussel: 'Der sætter jeg grænsen'

25/10/2023 08:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
I løbet af sin journalist karriere har Rasmus Tantholdt modtaget kritik i forskellige former, men nu sætter han foden i jorden.

Mest læste i dag

Det er næppe gået ubemærket hen, at der i øjeblikket udspiller sig en voldelig konflikt mellem Israel og terrorgruppen Hamas.

Dette har kraftigt påvirket følelserne hos mange mennesker, og spændingerne er derfor høje i mange dele af verden, da folk tager stilling.

Dette er især noget, som TV 2's korrespondent Rasmus Tantholdt kan bekræfte, ifølge BT.

Han har fulgt adskillige begivenheder i Mellemøsten i over to årtier og har derfor oplevet meget. Desuden har han erhvervet sig den erfaring, at når man dækker begivenheder i Mellemøsten, må man også være forberedt på at modtage kritik fra forskellige sider.

Og denne gang er ingen undtagelse for journalisten.

Kritikken går dog ikke hårdt ind på journalisten, så længe den vedrører hans professionelle arbejde.

Men der er også grænser for, hvad han vil acceptere.

"Jeg sætter grænsen ved trusler mod mig, ubehagelige ord og beskyldninger om løgn, som ikke kan dokumenteres. Dem blokerer jeg, så snart jeg opdager dem," udtaler Rasmus Tantholdt.

Rasmus Tantholdt fremhæver også, at hele konflikten berører ham dybt, især når han møder de civile, der er blevet berørt. Han ser ligheder mellem deres liv og sit personlige liv, hvilket vækker følelser i korrespondenten.

Hvad angår selve konflikten, undlader journalisten at tage side og siger, "Jeg står ikke på nogen side - jeg står sammen med de civile, uanset hvor jeg møder dem."

Du kan se Rasmus Tantholdts opslag om konflikten på Instagram, hvor han udtrykker sine tanker om situationen.