Overfuset af aktivister: Du er et monster!

21/12/2020 13:39

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den amerikanske realitystjerne Kylie Jenner blev nærmest overfaldet af dyreaktivister, efter hun havde handlet i en tøjbutik der sælger pelse.

” Skam dig”, ” du er et monster” og ” dyrene bliver flået levende”. Sådan lød nogle af de vrede tilråb mod realitystjernen Kylie Jenner, efter hun havde været på shoppetur i en tøjforretning der sælger dyre pelse.

En gruppe dyreaktivister omringede den kendte kvindes bil, og forsøgte at stoppe hende i at forlade stedet, imens diverse skældsord blev råbt gennem megafoner.

Kylie Jenners Chauffør kunne ikke komme forbi de yderst vrede aktivister, så derfor måtte flere af Jenners vagter bane vejen, før realitystjernen kunne flygte fra den voldsomme scene.

Den 23-årige model og realitystjerne er nok bedst kendt fra sin medvirken i det populære realityprogram ”Keeping Up With The Kardashians”, men man kan vist roligt gå ud fra at aktivisterne ikke er fans.

” Din fucking rotte”

Udover ”protesten” mod Kylie Jenners shoppetur, har mange rettet skarp kritik af hende på sociale medier, hvor et af det helt store kritikpunkter er, at Kylie Jenner selv har hunde, som hun ikke tøver med at vise frem.

” Din fucking rotte. Du har hunde, men du vil alligevel gå med pels?,” – Skriver en bruger på twitter.