Ny film med Mads Mikkelsen: For dårlig til at få præmiere

07/11/2020 11:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

”Chaos Walking” er titlen på en ny amerikansk film, med Mads Mikkelsen i en prominent skurkerolle

Filmen skulle have været klar til biograferne snart, men det bliver ikke en realitet. Ifølge BT, skriver The Wall Street Journal nemlig, at første udgave af filmen var så ”sløj og dårlig”, at et endnu ukendt antal scener i filmen skal tages om.

Og om end det ikke er usædvanligt at nogle scener i film skal tages om, men filmen endte altså tilsyneladende med at være så uskarp, at man ikke mente den var egnet til det store lærred.

Tre uger og en million dollars ekstra

Der er der ifølge B.T flere både nuværende og forhændværende ansatte på filmen der har bekræftet overfor The Wall Street Journal.

Det betyder, at der nu skal bruges tre uger, og en million dollars ekstra, til at forsøge at rede filmen. Helt ukompliceret bliver det dog ikke, da flere af filmens skuespillere, i troen om at filmen var færdig, har sagt ja til at medvirke i andre produktioner i mellemtiden.

Tror stadig på projektet

På trods af alt dette, er den administrerende direktør i produktionsselskabet Lions Gate, Jon Feltheimer, der står bag filmen, positivt stemt.

Han udtaler ifølge B.T. til The Wall Street Journal – ”Vi ville ikke lave flere optagelser, hvis vi ikke troede på, at vi kunne få denne film til at fungere,”

Med de nye optagelser der er lagt ind i skemaet, forventes filmen at få præmiere næste år.