Nicklas Bendtner med nyt job: Skal på landsturné

30/11/2020 10:58

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den landskendte tidligere fodbold- og nuværende reality-stjerne har annonceret et nyt projekt.

Fodboldkarrieren synes en gang for alle at være slut for den 32-årige Bendtner.

Efter at han i 2019 forsøgte at genoplive karrieren i FC København, med meget begrænset succes, synes han at være færdig i professionel fodbold. Men angriberen fandt hurtigt det næste arbejde.

Bare et halvt år senere var Bendtner nemlig aktuel igen, og på trods af et helt nyt arbejde, kan man roligt sige at han er på hjemmebane.

D. 12 marts gjorde Bendtner sin reality-debut, i Dplay-serien ”Bendtner og Philine”, hvor den tidligere fodbold spiller og hans topmodel-kæreste, Philine Roepstorff, lukker et kamerahold ind i deres luksuriøse livsstil, med alt hvad den indebærer.

Siden premieren på programmet har seere kunne lære meget nyt om Bendtner og hans kendis-parforhold, og nu går han altså skridtet videre, når det kommer til at åbne op.

”Aktionpakket og bundærlig”

Bendtner har nemlig offentliggjort en foredragsturné, hvor han selv og forfatteren bag Bendtners succesfulde biografi, Rune Skyum-Nielsen, vil rejse lande rundt i hvad de selv beskriver som en ”actionpakket og bundærlig talk-tour”.

”Her vil makkerparret tackle igennem på de heftigste historier fra fortiden – og åbne døren til en række hidtil ufortalte historier fra et tumultarisk fodboldliv i konstant bevægelse,” – Skriver Livenation, der står bag foredragene, i en pressemeddelelse der fortsætter –

”Det korte FCK-ophold kommer under kærlig behandling. Det samme gør det forpurrede Kina-eventyr og den lurende tomhed – alle spilleres skræk – når fodbolden stopper med at trille,”

”Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt”

Det kunne altså tyde på at verden kan komme til at kende nye sider og historier om Nicklas Bendtner, der også selv glæder sig til at kunne åbne op. ”Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt. Sandheder og røverhistorier, som jeg gerne vil dele i de rigtige rammer. Det kan jeg med Rune, fordi vi stoler på hinanden,”

Siger Bendtner om den kommende turné, der vil komme forbi Odense, Aarhus, Aalborg og København.