Mikkel Hansen deler stor personlig nyhed

18/12/2020 15:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den danske og verdenskendte håndboldstjerne Mikkel Hansen har delt en stor nyhed på sin Instagramprofil.

Den store håndboldspiller har på sin Instagramprofil kunne offentliggøre, at hans hustru Stephanie Gundelach er gravid, og dermed venter sig familiens andet barn.

Endnu en dreng på vej

Parret fik i januar 2019 sønnen Eddie Max, og den unge dreng kan nu se frem til at få sig en lillebror, for som Mikkel Hansen skriver i det korte Instagramopslag med et billede af ultralydsscanningen – ” Endnu en dreng er på vej,”

Mikkel Hansen spiller til dagligt i den franske storklub Paris Saint-Germain, hvor han har været siden 2012. Men som så meget andet har håndboldligaerne rundt om i verden været ramt af corona og nedlukninger.

I den forbindelse kunne Mikkel Hansen tidligere på året fortælle B.T. at den første søns ankomst var meget belejlig.

Det er hyggeligt at have et vækkeur i ham

” Dagene er lange, men det er hyggeligt nok at have et vækkeur i ham, som sørger for, jeg ikke bare ligger og dovner hver eneste dag – det kunne jeg godt frygte for, hvis jeg ikke havde ham,” – Sagde Mikkel Hansen dengang til mediet.

Og nu bliver der altså snart endnu mere at se til for håndboldsuperstjernen. Præcist hvornår den nye dreng forventes at komme til verden, nævner Hansen ikke noget om i opslaget, men længere end ni måneder, går der nok ikke.