Line Hoffmeyer med trist nyt

13/10/2023 11:05

|

Sebastian Ilsøth

foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Den hjertesyge influencer deler endnu engang dårligt nyt om sit helbred efter indlæggelse.

Mest læste i dag

Den hjertesyge influencer, Line Hoffmeyer, oplever stadig betydelige udfordringer med sin sundhed efter hendes indlæggelse tidligere på måneden som følge af en overdosis medicin.

Siden indlæggelsen har Line Hoffmeyer gentagne gange måttet besøge hospitalet med det formål at komme til hægterne igen.

Hun blev født med en medfødt hjertefejl og gennemgik en hjertetransplantation for 11 år siden.

Dette rapporteres af SE & HØR.

De mange hospitalbesøg har imidlertid ikke ført til bedring.

På sin Instagram-story deler den 31-årige influencer en opdatering om hendes helbred, og desværre er det igen triste nyheder.

Line Hoffmeyer informerer på sin Instagram-story om, at hun har modtaget et opkald fra hendes læge med resultaterne fra de seneste blodprøver.

"Den seneste uge har jeg taget en så minimal dosis, at jeg troede, at mit medicinniveau endelig ville være tilstrækkeligt lavt," siger hun og fortsætter:

"Men overraskelse-overraskelse og en tilsyneladende uendelig historie: Det er stadig for højt, og mine organer er stadig påvirket af forgiftningen."

Hun afslører, at hun blev sat på en fuldstændig medicinpause, da hun tidligere på måneden blev indlagt med forgiftning som følge af medicinoverdosis. Imidlertid blev hun af lægerne genindført på en fuld dosis, så snart forgiftningsniveauet faldt, i stedet for at trappes gradvist ned. Dette havde hendes krop imidlertid svært ved, og hun fik det meget skidt.

Nedenfor kan du besøge Line Hoffmeyers Instagram-profil, hvor du kan finde opslaget, der viser en af de gange, hvor Hoffmeyer har kæmpet med sundhedsproblemer.

(Bemærk: Instagram-stories udløber efter 24 timer og kan derfor ikke ses senere).