Linda P er tilbage i bedste form

18/04/2023 11:25

|

Thea Andersen

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau/Ritzau Scanpix
Den populære komiker Linda P kommer endnu en gang til Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved, og optræder med sit kommende one woman show ”Slutty Mary” den 22. marts næste år. Billetsalget er netop startet.

Mest læste i dag

Linda P er tilbage, som du kender hende!

Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget. Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor?

Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary 2024’.

’Slutty Mary’ bliver Linda P’s sjette show i rækken af populære og anmelderroste one woman shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over, skriver Grønnegades Kaserne Kulturcenter i en pressemeddelelse.

Den tidligere bygningsmaler der nu er komiker, forfatter og skuespiller Linda P var senest i Næstved med showet ’Sabotagehunger’ i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Billetsalget er netop startet og du kan finde dine billetter på kulturcentrets hjemmeside www.gkkultur.dk og på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.