Lene Beier med en stor afsløring

09/11/2023 06:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Lene Beier løfter sløret for en afsløring.

Mest læste i dag

Tilhængere af TV 2-programmet 'Vi drukner i uorden' kan begynde at glæde sig, ifølge Lene Beiers udtalelse i en Instagram-story, som blev rapporteret af Her & Nu.

Det populære program, der hidtil har kørt i to sæsoner, leder nu efter nye deltagere.

I den kommende tredje sæson er Lene Beier, en af Danmarks mest elskede TV-værter, klar til at hjælpe familier med at genoprette orden i deres kaotiske hjem.

"Lige nu ved jeg, at jeg bliver travlt optaget efter nytår, da vi går i gang med at producere sæson 3 af 'Vi drukner i uorden'. Så hvis nogen af jer overvejer at deltage, vil jeg give jer et link. Vi er i gang med at udvælge deltagere, og når jeg siger 'vi', mener jeg ikke mig selv, men derimod en professionel castingspecialist," skriver TV-værten.

I løbet af blot syv dage hjælper Lene Beier sammen med to eksperter familierne med at tømme deres boliger og reducere mængden af deres ejendele med halvdelen. Derudover assisterer de med organiseringen, så familierne igen kan opnå ro både i deres hjem og i deres sind.

Hvis du drømmer om at få styr på rod derhjemme, kan du klikke her og læse mere om, hvordan du kan tilmelde dig programmet.