Lene Beier bryder nu tavsheden angående store bekymringer fra familien

24/10/2023 11:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Nu taler Lene Beier ud.

Mest læste i dag

Lene Beier har virkelig gjort sig bemærket i danskernes bevidsthed med hendes imponerende optrædener i flere populære tv-programmer, der er blevet vist i danske hjem.

Hvis du tilhører gruppen af seere, der altid følger med spænding, når Lene Beier optræder, har du al mulig grund til at juble lidt ekstra.

I hvert fald bør du ønske hende og hendes familie alt det bedste.

Det er nu et stykke tid siden, at det blev offentligt kendt, at hun og hendes familie er i færd med at forfølge en langvarig drøm ved at forlade Danmark.

På det tidspunkt afslørede hun, at de har besluttet at forlade Danmark til fordel for Østrig, hvor de ønsker at renovere og drive et hotel, en drøm de har haft i mange år.

Men efter blot 12 dage valgte TV-værten og hendes mand at sænke prisen på deres hus med 8 procent - og for nylig gjorde de tilsyneladende det samme igen.

Det betyder, at de har reduceret prisen på deres luksusvilla i Søvang ved Dragør, ikke kun én, men to gange.

Parret bad oprindeligt om 14.995.000 kroner, da de satte huset til salg i maj.

I dag er udbudsprisen dog 12.800.000 kroner for deres 216 kvadratmeter store, fuldstændigt renoverede luksusvilla med udsigt til Øresund.

Men prisnedslaget bekymrer ikke parret i særlig grad. I stedet er det noget helt andet, der fylder dem med bekymring.

Mens forældrene ser frem til en ny fase i deres liv, er børnene bekymrede for, hvordan deres dagligdag i Østrig vil forme sig:

"Vores drenge glæder sig meget til det begge to, men der er også dage, hvor de tænker på venner og om at få nye venner og alt det der," siger Lene Beier ifølge HER & NU.

Lene og Anders har dog en plan for, hvordan overgangen skal ske:

"Vores tanke har hele tiden været, at hvis alle betingelser er opfyldt, bliver det næste sommer, når drengene afslutter folkeskolen," forklarer Lene Beier videre.

Men indtil huset er solgt, og de økonomiske detaljer er på plads, forbliver familiens fremtid i Østrig en usikker faktor.