Kim Kardashian og Kanye West-skilsmisse: En ting holder hende tilbage

29/01/2021 08:44

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det har i nogle uger nu været heftigt rygtet, at et af verdens mest kendte celebrity-par er ved at gå fra hinanden. Nye forlydender går på af parrets økonomi er grunden til at en skilsmisse endnu ikke er i gang.

Det er ikke bare kærlighed og fire børn den forventede skilsmissesag kommer til at handle om for Kim Kardashian og Kanye West – Det skriver SE og HØR.

Udover den svære proces en skilsmisse kan være rent følelsesmæssigt, skal der nemlig også tænkes på finanserne, og det siger sig selv, med så kendte mennesker som Kim og Kanye, at det ikke er småbeløb, det drejer sig om.

Derfor har den 40-årige realitystjerne, model og iværksætter allieret sig med skilsmisseadvokater og finansielle rådgivere, som optakt til hvad der synes at ligne en meget snarlig skilsmisse. Eftersom man i USA har skilsmisseregler der som udgangspunkt deler et ægtepars formue lige op, medmindre der skrives en ægtepagt, der kan derfor være mange penge at hente for Kim Kardashian.

Ifølge siden CelebrityNetWorth er Kim Kardashian godt svimlende 900 millioner kroner værd, men det tal blegner dog en anelse, sammenlignet med 43-årige rapper, Kanye Wests cirka 3,2 milliarder dollars.

Det lader altså nu til at der ikke kan gå lang tid, før en officiel skilsmissesag går i gang, og spørgsmålet er vel bare hvor offentlig sagen bliver. Hverken Kim eller Kanye har for alvor forholdt sig til de vedvarende rygter, og langt størstedelen af informationerne om parret, er kommet fra anonyme kilder tæt på.

Uanset hvad, kan den potentielle skilsmisse nemt gå hen og blive dramatisk, ikke mindst fordi Kanye West siges at være hårdt psykisk ramt for tiden. Ej heller vil han nok bare gå med til at skille sig af med halvdelen af sine værdier.