Nu afslører kendispar: Vi skal giftes

17/11/2020 11:03

|

Lukas Jepsen

Foto: Instagram/Fredrik Schilling

Mest læste i dag

Dansk håndboldprofil og reality-stjerne har nu afsløret den glædelige nyhed

Han er professionel håndboldspiller, og hun er Miss paradise.

Fredrik Schilling og Jasmin Rendbæk har været kærester i godt og vel tre år, og nu tager de det sidste skridt. De kunne nemlig mandag aften afsløre, at Fredrik var gået på knæ, og Jasmin sagde ”verdens største ja” – som hun skriver på Instagram.

De to fandt sammen efter Jasmin i 2017 vendte hjem til Danmark, efter at have deltaget i Paradise hotel, og har sammen datteren Luna på to år. Derudover venter parret sig også en lille ny til foråret.

Aldrig har noget føltes så rigtig

” Aldrig har noget føltes så rigtigt, som at skulle blive gammel med ham her. Tak for at være min bedste ven, den bedst tænkelige far og ikke mindst, tak for at ville dele resten af livet med mig. Jeg er sgu heldig. Og lykkelig,” – Sådan skrev Jasmin mandag aften på Instagram

Fredrik var ligeledes på de sociale medier og bekræfte forlovelsen, dog en anelse mere kortfattet. – ” Happy wife happy life? Det må tiden vise, hun sagde heldigvis JA,”

Selvom Jasmin tydeligvis er utroligt glad for forlovelsen, og gerne vil dele den glædelige nyhed, vil hun også gerne holde deres parforhold en anelse privat.

” Jeg har faktisk lyst til at holde lidt privat, hvordan Fredrik friede til mig. Men jeg kan fortælle, at det var uden tvivl en af de største dage i mit liv. Fredrik gik på knæ på den mest perfekte, gennemførte og romantiske måde.

Skriver hun i opslaget, som afsluttes med - ”Aldrig er jeg blevet så overrasket før,”