Katerina Pitzner med sørgelig opdatering

05/09/2023 14:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen er netop kommet med den triste meddelelse.

Mest læste i dag

Den velkendte danske smykkedesigner, Katarina Pitzner, har annonceret en betydningsfuld ændring i sin forretningsdrift. I en Instagram-opdatering afslører hun, at Diamant Børsen vil træde i dvale og afslutte sine aktiviteter på ubestemt tid fra den 1. december 2023.

For over et år siden besluttede Katarina at skrue ned for aktiviteterne på Diamant Børsen. Kort tid efter stødte hun på Frederik Haun, en deltager fra 'Bagedyst', som udviste interesse for branchen. De indgik en aftale, hvor han skulle træde i hendes sted.

Selvom Frederik blev positivt modtaget af kunderne og udmærkede sig i sin rolle, har han nu truffet beslutningen om at forlade sin stilling, da hans hjerte ikke længere var med i projektet.

"Over et år siden besluttede jeg at reducere min involvering på Diamant Børsen. Kort efter mødte jeg Frederik, som var nysgerrig omkring branchen, og vi blev enige om, at han skulle træde ind. Det er en beslutning, jeg ikke har fortrudt et eneste øjeblik. Selvom han har gjort det godt og har været værdsat af vores kunder, hjælper det ikke, hvis hjertet ikke er med," deler Pitzner i sin opdatering, og fortsætter:

"Derfor vil Frederik træde tilbage fra sin stilling den 1. december 2023. Efter dette vil Diamant Børsen træde i dvale og ophøre sine aktiviteter på ubestemt tid. I denne forbindelse vil vores varelager blive nedbragt, hvilket betyder, at der i øjeblikket tilbydes særdeles gode "take it or leave it" tilbud på de fleste smykker."

Hvis nogen er interesserede i at høre mere om disse smykke-tilbud, opfordrer Katerina Pitzner folk til at sende en e-mail til mail(at)diamantborsen.dk og arrangere en fremvisning inden den 1. december.