Kan du genkende hende? Tidligere børnestjerne fester nu for åben skærm

04/11/2020 14:58

|

Lukas Jepsen

Foto: Dplay

Mest læste i dag

Hvis man følger med i dette års udgave af Ex on the beach på Dplay, ved man godt hvem Amalie er, og hvis du føler du har set hende før, er der en rigtig god grund.

Det er er ikke første gang Amalie optræder på tv. Det er nogle år siden efterhånden, men da den nu 20-årige reality-deltager i DR´s børneprogram ”Ultrahuset – Her styrer vi”. Et program, hvor seks børn i 12-års alderen skulle bo sammen, og være fri for alle de ting 12-årige ellers skal gøre. Ingen sengetider, forældre eller lektier

” Det var, da jeg var lille. Vi var seks børn, der skulle bo i hus sammen, og så havde vi hver især et afsnit, hvor vi fortalte om et dilemma, vi havde” siger hun til Ekstra Bladet.

Amalie husker tiden som barnestjerne med glæde. ” Det var virkelig sjovt. Ex on the Beach er meget noget andet” – Om hendes erfaring med at være foran kameraet har haft indflydelse på hendes rolle i Ex on the Beach, tør hun ikke sige.  ”Optagelserne til 'Ultrahuset' varede kun i fire dage, så jeg ved ikke, om det har betydning for, hvor jeg sidder nu, men måske det har betydet noget, at jeg allerede har prøvet at lave tv som barn.”

”Jeg må jo være helt unik”

Amalie har også forsøgt ihærdigt at komme med i realityprogrammet. Hun søgte også sidste sæson, der blev filmet i Brasilien, men uden held. Nu er hun så klar, og deltager i intet mindre en ”all-star ”-udgaven af programmet. ” Jeg ved ikke, hvordan jeg er havnet i det selskab - jeg må jo være helt unik. Det har de sagt til mig i hvert fald” Siger hun og griner. ” Jeg synes, det er fantastisk og en kæmpe cadeau at få”

Du kan se Amalie og resten af all-star-holdet på Dplay.