Jim Lyngvild deler trist nyt efter personlig nedtur

22/09/2023 16:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Jim Lyngvild deler trist nyt.

Mest læste i dag

"Øv øv øv..." indleder Jim Lyngvild sit opslag på Facebook, hvor han deler den triste besked om, at han nu må bremse købet af Harridslevgaard Slot i Bogense.

Tidligere i sommeren erhvervede den meget populære arkitekt og vikingentusiast det ældgamle slot sammen med Trine Jepsen.

På Facebook har han lagt en video op, hvor han forklarer årsagerne til, at drømmen om slottet alligevel ikke blev til virkelighed.

"Vi er nødt til at stoppe købet af Harridslevgaard slot. Jeg vil ikke gå i detaljer, men mit hjerte er knust. Det er en stor drøm, der er gået i stykker, både personligt og for både slottet og Nordfyns kommune," skriver han i sit opslag.

Det er ikke længe siden, at parret blev overrasket af en meget ubehagelig situation på slottet, da det blev opdaget, at slottets riddersal havde utætheder i taget, hvilket tillod regn at trænge ind.

På det tidspunkt var Jim Lyngvild ikke særligt bekymret for, at det ville forhindre købet af slottet, men nu har tingene ændret sig en smule.

I videoen, som kan ses nederst i artiklen, forklarer Jim Lyngvild, at uventede og kedelige problemer omkring slottet er kommet frem i lyset i sidste øjeblik.

Forholdene har været så alvorlige, at parret sammen med deres advokat har benyttet den nødbremse, de havde til rådighed, hvis tingene ikke udviklede sig som ønsket.