Jeanette Ottesen taler åbent ud om trist periode

05/10/2023 17:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Nu bryder Jeanette Ottesen tavsheden.

Mest læste i dag

Jeanette Ottesen er en af de sjældne danskere, der kan prale af at have vundet en bronzemedalje ved De Olympiske Lege. Selvom den tidligere elite-svømmer har haft en imponerende karriere i svømmesporten, har hendes personlige liv ikke været uden udfordringer.

I december sidste år stod den tidligere elite-svømmer og nuværende online-træner, Jeanette Ottesen, over for en pludselig og betydningsfuld livsændring. Dette kom, da hun blev konfronteret med spørgsmålet "Hvad skal der ske med mig?" efter en uventet begivenhed.

For næsten et år siden annoncerede den tidligere elite-svømmer, at hun og hendes daværende ægtefælle, Marco Loughran, ville gå hver til sit.

"Pludselig stod man der og tænkte: 'Hvad skal der ske med mig?'. Jeg troede, at jeg var gift med min soulmate. Det er ikke nogen hemmelighed," deler Ottesen, som i 2017 sagde ja til Marco Loughran.

Disse ord blev udtalt af Jeanette Ottesen i podcasten "Monday Bliss," som influenceren Carla Mickelborg står bag.

Elitesvømmeren har to børn sammen med sin tidligere ægtefælle, datteren Billie og sønnen Harley.

"Det var en overraskende bombe, der ramte mig og mine børn, min familie og mine venner. Det var noget, ingen af os havde forventet overhovedet," siger Ottesen uden at skjule, at det var en udfordrende tid for hende personligt.

Trods den knuste kærlighed til børnenes far, har der senere været en ny kærlighed i Jeanette Ottesens liv, da hun i dag er i et forhold med finansmanden Christian Wahlgreen.