Hun startede vildt rygte om Kanye West: Jeg fandt på det hele

13/01/2021 14:11

|

Lukas Jepsen

Foto: Ava Louise/Instagram

Mest læste i dag

Den amerikanske influencer Ava Louise startede i sidste uge et vildt rygte om den verdenskendte rapper Kanye West, og om hvorfor han skal skilles fra sin hustru Kim Kardashian.

Det var bestemt ikke småting Ava Louise beskyldte Kanye West for. Hun startede et rygte på sociale medier om, at rapperen skulle have en affære af seksuel karakter med en berømt makeup-guru.

Den historie spredte sig som ringe i vandet på sociale medier, da rigtig mange har en holdning til Kanye West og hustruen Kim Kardashian. Og selvfølgelig skulle der ikke gå lang tid før forskellige brugere af sociale medier kunne se spor over det hele.

Puslespillet blev på ingen tid lagt sammen, og på tværs af sociale medier blev brugere mere eller mindre enige om at der måtte være tale om den flamboyante Tiktok-stjerne og influencer Jeffree Star. Star selv hjalp dog heller ikke på spekulationerne, da han flere gange har lavet kryptiske opslag, der kunne tolkes i den retning.

Men intet af det passer. Kanye West har ikke en affære med Jeffree Star, han har faktisk slet ikke en affære med en makup-guru. Ava Louise har nemlig offentliggjort at det var noget hun fandt på. Simpelthen.

Det gør hun klart i en lydklip hun har lagt op på sin Tiktokprofil hvori hun siger – ”Det er bogstavelig talt ikke en eneste lille bid af det her, der er sandt. Jeg har fundet på det hele. Jeg narrede hele verden til at tale om mig igen,”

Om end metoden måske kan kaldes ufin, så lykkes Ava Louise med det hun ville, og har kunne se antallet af følgere stige mere end normalt, siden hun spredte rygtet. Om Kanye West og Kim Kardashian ser ligeså muntert på den usandhed Ava har spredt vides ikke, da ingen af dem, overraskende nok, har kommenteret sagen.